Steam Halloween Sale van start gegaan, startdata Autumn en Winter Sale bekendgemaakt

Gaming

Mocht je van plan zijn om op korte termijn een game via Steam aan te schaffen dan loont het om wat langer te wachten, want de startdata van drie aankomende sales zijn gelekt. In de maanden oktober, november en december kunnen Steam-gebruikers profiteren van de Halloween, Autumn en Winter Sale. De data zijn door ontwikkelaars op meerdere plekken gepubliceerd, ondanks het verzoek van Valve om dit niet te doen.

→ Update: De Halloween Sale is op de voorspelde datum van start gegaan.

Steam Halloween, Autumn en Winter Sale

Het Twitter-account van Steam Database heeft in een tweet gedeeld dat de Halloween Sale op 28 oktober van start gaat en op 2 november ten einde komt. De Autumn Sale loopt van 26 november tot en met 3 december. Steam eindigt het jaar met de traditionele Winter Sale, welke vanaf 19 december 2019 tot en met 2 januari 2020 actief is.

Het zal dit jaar in ieder geval interessant zijn om te zien wat Epic Games met zijn eigen Store gaat doen, want de concurrentiestrijd is momenteel volop bezig. De Epic Games Store werd vorig jaar in december gelanceerd, waardoor het bedrijf vermoedelijk andere punten op de agenda had staan dan een sale. We verwachten dat daar dit jaar verandering in gaat komen en de kans is groot dat Epic Games een sale rond dezelfde periode gaat lanceren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*