Nieuwe Nintendo Switch-deal beter dan op Black Friday

Gaming

De Nintendo Switch was de populairste console tijdens Black Friday en Cyber Monday, maar dat betekent niet dat de aanbiedingen zijn afgelopen. Verschillende winkels richten zich nu volledig op de kerstperiode en dat gaat gepaard met een aantal interessante Switch-deals. Nintendo heeft bovendien net als vorig jaar voor deze periode een nieuwe Mario Kart 8 Deluxe-bundel geïntroduceerd, waardoor je voor hetzelfde bedrag als normaal de Switch plus een van de beste games ontvangt.

Nintendo Switch tijdens kerst

De bundel met Mario Kart 8 Deluxe is op meerdere plekken beschikbaar, echter is Amazon Duitsland de goedkoopste aanbieder met een prijs van slechts 315 euro. Dat is zelfs minder dan de prijs die normaal gesproken alleen voor de Switch wordt gehanteerd. Amazon bezorgt de Switch gratis in Nederland en afrekenen is mogelijk met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving. Kies je liever voor een Nederlandse aanbieder, dan kun je terecht bij Bol.com, Game Mania, MediaMarkt en Coolblue voor €329.

Daarnaast is de Nintendo Switch Lite in de kleuren turquoise, grijs en geel in de aanbieding bij Bol.com voor 199 euro. Let op, want deze variant kan niet worden gebruikt als traditionele console. De Switch Lite kan alleen worden gebruikt als handheld en het is daarbij niet mogelijk om achterweg een dock te kopen om het systeem aan te sluiten op de televisie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*