De Nintendo Switch was nog nooit zo scherp geprijsd: 249 euro bij Amazon.nl

Gaming

De Nintendo Switch is alleen vandaag in de aanbieding bij Amazon Nederland. De grootste retailer is deze week na jaren van geruchten begonnen met de verkoop van al zijn producten in Nederland en de Nintendo Switch is een van de superdeals met een prijs van slechts 249 euro. Het gaat om de nieuwste versie met een sterk verbeterde accuduur. Wees er snel bij, want de Switch is vermoedelijk binnen enkele uren uitverkocht.

Andere Switch-deals

De Nintendo Switch (2019) met verbeterde accuduur werd eind augustus wereldwijd gelanceerd. Deze revisie heeft een accuduur tussen 4,5 en 9 uur, terwijl dat bij het oude model tussen de 2,5 en 6,5 uur is. De verbeterde accuduur is te danken aan een zuinigere variant van de Tegra X1-soc van NVIDIA. Daarnaast is de nieuwe Switch voorzien van sneller werkgeheugen en een ander scherm.

3 Reacties

  1. Dikke vette leugen, kost gewoon 314 euro

    Reageer
    • Je bent te laat, geen leugen.

      Reageer
      • geen leugen want ik heb de switch gekocht voor 249 euro vanmorgen. Misschien beperkt aantal voor die prijs.

        Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*