De Sony Xperia Z3 uit alle hoeken en standen

Archief

Eerder zagen we de Sony Xperia Z3 en Sony Xperia Z3 Compact al voor de camera verschijnen en ditmaal is het opnieuw raak en zien we het nieuwe Sony vlaggenschip vanuit alle hoeken. Mocht je al in het bezit zijn van een Sony Xperia Z2 dan hoef je in ieder geval qua ontwerp niet veel veranderingen te verwachten, want beide smartphones lijken nog steeds veel op elkaar. In de onderstaande galerij zie je de Sony Xperia Z3 uit alle hoeken en standen. Wat ons opvalt is dat Sony de zijkanten van de Xperia Z3 ronder heeft gemaakt in plaats van het hoekige ontwerp van zijn voorganger, een ontwerpkeuze die we vermoedelijk ook gaan zien op de nieuwe iPhone 6 van Apple. De keuze voor deze aanpassing komt overigens niet volledig uit de lucht vallen, want een veel gehoorde klacht over de Xperia Z2 was dat de smartphone niet erg fijn is vast te houden.

De volgende zichtbare verandering is de locatie van de speaker, de gril van de speaker lijkt namelijk wat meer verplaatst te zijn naar de linkerkant van de Xperia Z3. Opmerkelijk genoeg is de tweede stereo speaker niet op de foto’s zichtbaar, hoewel de kans groot is dat deze wel zal zijn te vinden op het uiteindelijk product, aangezien het 1 van de belangrijkste features was van zijn voorganger. Mogelijk is het ontbreken van de stereo speaker een resultaat van het feit dat we te maken hebben met een vroeg prototype. Op de foto’s kunnen we verder ook opmaken dat de 20,7-megapixel Exmor RS camera met G Lens nog steeds gebruikt wordt, en dat is inmiddels al voor de derde keer op rij. Op de zijkant van de Xperia Z3 zien we alle gebruikelijk poorten en opties, waaronder de klepjes, zodat de smartphone opnieuw water- en stofbestendig zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*