Nog meer foto’s van de Sony Xperia Z3

Archief

Eerder toonden we je al hoe de Sony Xperia Z3 Compact er mogelijk uit zal komen te zien dankzij enkele bronnen uit China. Vandaag is er opnieuw een onaangekondigde Sony smartphone te zien, maar ditmaal gaat het om zijn grotere broer, de Sony Xperia Z3. Veel verassingen hoeven we overigens niet te verwachten, want in de afgelopen weken zagen we het nieuwe Sony vlaggenschip al meerdere keren poseren voor de camera.

De Sony Xperia Z3 lijkt in veel opzichten op zijn voorganger, de Sony Xperia Z2, met een klepje voor de bescherming van het microSD slot, microSIM slot en de microUSB poort, de pogo pinnen voor het opladen en ook zijn de stereo speakers op de voorkant nog steeds zichtbaar. Op de achterkant vinden we dezelfde 20,7-megapixel Exmor RS sensor met G Lens en een enkele LED flitser. Dit betekent dat Sony vast blijft houden aan dezelfde camera module die het eerder al gebruikte voor de Xperia Z, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact en de Xperia Z2.

Helaas lijken de Chinezen nog niet geheel te weten hoe een meetlat werkt, waardoor het onduidelijk blijft hoe groot het scherm en de behuizing van het toestel nou daadwerkelijk is. De meest opvallende wijziging in positieve zin lijken de bezels rondom het scherm te zijn, want deze zijn zichtbaar kleiner in vergelijking met de Sony Xperia Z2.

De hardware bestaat verder vermoedelijk uit een 5,15-inch 1080p IPS display, quad-core Snapdragon 801 chipset (2,5GHz), 3GB RAM, Adreno 330 GPU, 16GB opslagruimte met microSD ondersteuning en alle overige gebruikelijke features.

Op 3 september zal de Sony Xperia Z3 en de Sony Xperia Z3 Compact officieel worden aangekondigd, enkele dagen voor de start van de IFA 2014 show in Berlijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*