HTC One 2014 (M8) presentatie live te volgen via stream

HTC Nieuws

HTC gaat vandaag een livestream aanbieden om de aankondiging van de HTC One 2014 (M8) te kunnen volgen. De nieuwe smartphone zal vandaag – 25 maart om 16:00 – tegelijkertijd in New York en Londen worden aangekondigd.

De HTC One 2014 is echter inmiddels zo vaak gelekt dat wij de tel zijn kwijt geraakt en jammer genoeg lijken we ook eigenlijk alles al te weten over de nieuwe smartphone. Het toestel zal in ieder geval zijn uitgerust met een 5-inch 1080p scherm en de nieuwste Snapdragon 801 processor van Qualcomm. Op de achterkant vinden we twee UltraPixel camera’s en ook zal het toestel zal draaien op Android 4.4 KitKat met het vernieuwde HTC Sense 6.0 als skin.

htc-m8-launch-invite-htc-one-2014-2-624x356

Het uiterlijk van de smartphone is bijna exact hetzelfde gebleven in vergelijking met zijn voorganger, echter is de HTC One 2014 dit jaar beschikbaar in meer kleuren, en ook zijn de capacitieve toetsen onder het scherm verdwenen en maakt men nu gebruik van knoppen op het scherm. Daarnaast zal er microSD ondersteuning aanwezig zijn, zodat je als gebruiker op een goedkope manier het geheugen kan uitbreiden.

Wil je de aankondiging van de HTC One 2014 live volgen? Bekijk hier de pagina waar de stream beschikbaar zal zijn wanneer de presentatie in Londen van start gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*