HTC One 2014 (M8) presentatie/aankondiging livestream

HTC Nieuws

De lancering van de HTC One 2014 (M8) is bijna aangebroken. Het evenement zal op 16:00 Nederlandse tijd van start gaan en je kan de volledige presentatie live bij ons volgen.

Het evenement zal tegelijkertijd plaats vinden in Londen en New York. Een hoop verassingen hoeven we overigens niet te verwachten, want in de afgelopen periode is de HTC One 2014 al ontelbare keren gelekt.

De HTC One 2014 (M8) zal in ieder geval beschikken over een 5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080p. Onder het scherm vinden we een Qualcomm Snapdragon 801-soc met vier Krait 400 cores, een Adreno 330-gpu en 2GB aan werkgeheugen. Het meest interessante aspect van de HTC One zijn de twee UltraPixel camera’s op de achterkant van het apparaat. De smartphone zal bij de lancering draaien op Android 4.4 KitKat met de nieuwe HTC Sense 6.0 skin.

Gezien de gelekte foto’s lijkt het erop dat de HTC One 2014 erg veel op zijn voorganger zal lijken, maar de smartphone zal nu wel ondersteuning voor een microSD bieden voor het eenvoudig en goedkoop uitbreiden van het geheugen.

Veel plezier tijdens de presentatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*