HTC One M8 Mini vermeldt op website van Zweedse provider

HTC

1395749155Vorige week werd de HTC One M8 aangekondigd, en het lijkt er meer en meer op dat dit niet de enige HTC One M8 zal zijn die dit jaar wordt aangekondigd, want alles lijkt erop dat we binnenkort ook de HTC One M8 Mini mogen verwelkomen.

De welbekende Twitter gebruikers @evleaks gaf al verschillende keren hints dat een nieuwe HTC One Mini in de maak is en deze geruchten lijken te worden bevestigt. Vandaag vermelde de Zweedse provider Telia namelijk de HTC One M8 Mini in een blogpost, waarin apparaten werden besproken die compatible zijn met de HD Voice diensten. Telia sprak daarnaast ook over de HTC One, HTC One Mini en HTC One Max die vorig jaar werden uitgebracht, waardoor het niet lijkt of de provider zich heeft vergist met de HTC smartphones die vorig jaar werden uitgebracht.

Het wachten blijft momenteel echter op de officiële aankondiging van de HTC One M8 Mini, maar dit zal waarschijnlijk nog voor de zomer gebeuren. Volgens verschillende geruchten beschikt de HTC One M8 Mini over een 4,5-inch 720p scherm met een quad-core Snapdragon 400 processor geklokt op 1,4Ghz, 1GB aan RAM en 16GB aan opslag met microSD ondersteuning. De smartphone zal net als zijn grotere broer draaien op Android 4.4 KitKat met Sense 6.0.

Vreemd genoeg zal de HTC One M8 Mini echter niet gebruik maken van de Duo Camera van zijn grotere broer, maar zou men hebben gekozen voor een traditionele 13-megapixel camera. Op de voorkant zal wel een 5-megapixel camera te vinden zijn, die zeer geschikt zal zijn voor het maken van selfies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*