HTC One (M8) heeft snelst reagerende touchscreen

HTC Nieuws

Er is nu een metinggedaan over een eigenschap van een smartphone of tablet waar je dagelijks waarschijnlijk niet over nadenkt: de reactie snelheid van het touchscreen. De cijfers worden bijna nooit naar buiten gebracht door fabrikanten, alleen als ze er mee willen opscheppen, maar ook in reviews worden er bijna nooit over gesproken, en als er al over wordt gesproken dan weet je dat er echt iets heel erg mis is met het scherm.

Over de HTC One (M8) hoeven we ons in ieder geval geen zorgen te maken, want het scherm heeft een vertraging van slechts 46ms. Het toestel daarmee de Samsung Galaxy Note 3 (67mm) voor te blijven, de LG G2 (110ms) en de iPhone 5/5S (75ms). De HTC One (M8) heeft niet alleen een prachtig 1080p scherm, maar het touchschreen biedt ook nog eens een zeer korte reactietijd.

htconem8

Het is overigens nog afwachten hoe de Samsung Galaxy S5 en Sony Xperia Z2 zullen presteren wanneer ze worden getest, zodat we weten wie de koning is van touchscreens in de eerste helft van 2014. Alle oudere apparaten die gemeten zijn met de test scoren ver van de aan te raden reactietijd van 1-20ms af, echter beginnen we deze waarden langzaam te bereik en zal het slechts een kwestie van tijd zijn tot de smartphones door deze barrière vliegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*