Koop Xbox Series S en ontvang FIFA 22 cadeau

Gaming

Het is bijna tijd voor FIFA 22 en mocht je nog niet in het bezit zijn van een console, dan is er nu een leuke actie beschikbaar bij Bol.com. Momenteel ontvang je bij aanschaf van Xbox Series S namelijk FIFA 22 cadeau. Deze promotie loopt van 27 september tot en met 10 oktober. Xbox Series S is volledig digitaal en dat betekent dat FIFA 22 als een downloadcode wordt meegeleverd.

Xbox Series S is het goedkoopste model in de huidige line-up, echter speelt het alle huidige en toekomstige games. Microsoft richt zich met de console op gaming in 1080p en een maximale framerate van 120 fps. Beide systemen worden aangedreven door een custom AMD Zen 2-soc met acht cores, maar de kloksnelheid van Series S is 0,2 GHz lager geklokt. Het belangrijkste verschil is de gpu: 12 TFLOPS voor Series X en 4 TFLOPS voor Series S. Dat is ook de reden waarom het high-end model games in 4K kan afspelen.

De consoles zijn beide uitgerust met een SSD voor snellere laadtijden en bieden ondersteuning voor Quick Resume. Deze functie stelt gamers in staat om tot maximaal zes games tijdelijk te pauzeren, zodat ze direct verder kunnen gaan waar ze waren gebleven of tussen de games kunnen schakelen. Series S heeft een SSD van 512 GB en dat is relatief weinig voor moderne games, hoewel het opslaggeheugen kan worden uitgebreid met de Seagate Storage Expansion Card voor Xbox Series X | S.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*