HTC One M8 krijgt Android 5.0 update met Sense 6 interface

HTC

Vorige week verscheen er online een screenshot waarop Android 5.0 Lollipop zou zijn te zien met Sense 7 op een HTC One M8. Het verifiëren van deze afbeelding is vrijwel onmogelijk vanwege het feit dat de Sense 7 interface simpelweg nog niet door HTC is aangekondigd, en volgens de laatste geruchten zal het bedrijf deze nieuwe versie ook niet introduceren wanneer het de Android 5.0 update voor de verschillende HTC One toestellen uitbrengt.

HTC One M8 Android 5.0 update

Twitter gebruiker @upleaks, die als eerste een foto lekte van de Nexus 9, zegt informatie te hebben dat de Android 5.0 Lollipop update voor de HTC One M8 gewoon met Sense 6 zal worden uitgebracht. HTC zou zelfs helemaal nog niet zijn begonnen met het overzetten van de Sense 7 software naar de HTC One M8 firmware. Wanneer we naar de afgelopen jaren kijken dan lijkt het meer voor de hand te liggen dat Sense 7 zal worden geïntroduceerd op een nieuwe high-end HTC smartphone, en dat zal vermoedelijk pas in 2015 gaan gebeuren.

HTC gaf eerder al wel te kennen dat de Android 5.0 Lollipop update voor de HTC One M7 en HTC One M8 al in ontwikkeling is en dat de software binnen 90 dagen na de wereldwijde lancering van Android 5.0 zal worden uitgerold. Google zal zoals het er nu naar uitziet de update deze maand uitbrengen en dat betekent dat de update nog voor januari 2015 zal verschijnen.

De grote vraag rest of de afbeelding die we vorige week zagen daadwerkelijk Sense 7 is, of is het simpelweg een concept is hoe het Material Design er in combinatie met de Sense software uit kan komen te zien?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*