LG G Watch R nu te koop en uit voorraad leverbaar

LG

LG_G_WATCH_R_04LG kondigde in september al de G Watch R aan, een ronde versie van de LG G Watch, die in augustus in Nederland werd uitgebracht. Het Koreaanse bedrijf heeft sindsdien waarschijnlijk opgemerkt dat de meeste aandacht uitging naar de ronde Motorola Moto 360 en besloot daarom met een vergelijkbaar product te komen. Tot op heden was er nog altijd veel onduidelijkheid over de releasedatum van de LG G Watch R, maar vanaf vandaag is het ronde Android Wear horloge direct uit voorraad leverbaar.

LG G Watch R kopen

In Nederland heeft het klokje een adviesprijs gekregen van 269 euro en daarmee de G Watch R een fractie duurder dan de Moto 360, die vanaf 11 november in Nederland te koop zal zijn. Mocht je liever niet afhankelijk zijn van je Android smartphone dan is er ook nog de Samsung Gear S wat in feite een smartphone is om je pols.

De LG G Watch R is voorzien van een rond P-OLED scherm met een resolutie van 320 x 320 pixels. Het scherm is 1,3-inch groot en in tegenstelling tot de Moto 360 is de LG G Watch R wel volledig rond omdat er nog een rand om het scherm heen is te vinden. Binnenin is er gekozen voor een Snapdragon 400-soc van Qualcomm geklokt op 1,2Ghz met 512MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte. Verder is er een accelerometer, pedometer, hartslagmeter, barometer, kompas en gyroscoop toegevoegd aan de hardware, zodat je naast het checken van je notificaties ook nog eens op je gezondheid kan letten.

Het horloge draait op het Android Wear besturingssysteem en werkt in combinatie met alle Android producten die draaien op Android 4.3 Jelly Bean of nieuwer. De 410mAh accu zal het eenvoudig een dag uithouden en als je niet tevreden bent over het bandje kan je deze dankzij de 22mm bandmaat eenvoudig verwisselen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*