Android 5.0 Lollipop update bevat WiFi bug?

Archief

Android_Lollipop_Liste-0dbd07cfabd323ceIn de op woensdag uitgebrachte Android 5.0 Lollipop update voor de Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9 en Nexus 10 lijkt een nog een onbekende WiFi bug aanwezig te zijn. Op de GoogleCode website zijn enkele meldingen te vinden van Nexus gebruikers die problemen lijken te hebben met het instellen van een WiFi verbinding. De eerste melding was afkomstig van de Nexus 5, echter zijn er inmiddels ook problemen geconstateerd met de Nexus 7 en Nexus 9.

Mogelijk is dit het tweede grote probleem dat Android 5.0 Lollipop treft. Vorige week werd de uitrol van de update al uitgesteld omdat de WiFi connectiviteit de accu te zwaar zou belasten. Dit werd veroorzaakt door een abnormaal hoog aantal wake-up verzoeken om WiFi in te schakelen. Het goede nieuws is dat dit probleem lijkt te zijn opgelost.

De Android 5.0 Lollipop update wordt momenteel uitgebracht voor de Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 en Nexus 10 en kan ieder moment via de OTA functie verschijnen, daarnaast kun je ervoor kiezen om een factory image handmatig te installeren.

1 Reactie

  1. Sinds gisteravond update lollipop op nexus10 sindsdien problemen met wifi verbinding steeds na het uit slaap stand komen.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*