Nexus 6 kopen met of zonder abonnement

Motorola

nexus-6-5Een Nexus 6 kopen was tot op heden nog niet mogelijk, maar vandaag kan er dan toch eindelijk een pre-order worden geplaatst voor de eerste Nexus phablet. Op moment van schrijven blijft het overigens nog steeds wel onduidelijk wanneer de telefoon zal worden geleverd, echter gaan er geruchten dat het zou gaan om eind november of begin december. Vermoedelijk is het verstandig om van het laatste uit te gaan, omdat de voorraad in de Verenigde Staten ook nog altijd beperkt is.

Nexus 6 kopen

De Nexus 6 is in Nederland op dit moment alleen te koop met 32GB opslagruimte en kan zowel los voor 649 euro worden aangeschaft of gratis in combinatie met een 2-jarig mobiel abonnement via CoolBlue, StudentMobiel of Belsimpel. Google‘s eerste phablet is in de kleur zwart en wit te verkrijgen.

Nexus 6 (32GB)

Winkel Vanaf
CoolBlue €649 Koop nu!
Belsimpel 649 Koop nu!
StudentMobiel 649 Koop nu!
GSMWijzer 649 Koop nu!

Nexus 6 abonnementen

Nexus 6 Vodafone abonnement

De Nexus 6 heb je vrijwel gratis bij een 2-jarig Vodafone abonnement met een maandelijks bedrag van €49,00. Dit abonnement bestaat uit 2000MB aan data en een onbeperkt aantal belminuten plus sms’jes. Het Vodafone RED abonnement in combinatie met de Nexus 6 geeft je een theoretische maximale datasnelheid van 75Mbps. Je kan er verder ook voor kiezen om €44,00 per maand te betalen en nog €70 los voor de Nexus 6. Daarnaast ontvang je bij een Vodafone Red of Red Super abonnement 6 maanden Netflix cadeau.

Top drie Vodafone abonnement:

* Nu gratis met zes maanden Netflix. 

Ook beschikbaar via: Belsimpel en StudentMobiel.

Nexus 6 T-Mobile abonnement

Sluit je liever een abonnement af bij T-Mobiel dan ben je bij een vergelijkbare bundel iets meer kwijt dan bij Vodafone, maar dat ligt eraan of je kiest voor een onbeperkt aantal belminuten. Voor 2000MB data en een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes betaal je €53,00 per maand en krijg je de Nexus 6 gratis. Kies je voor 300 belminuten in combinatie met 5000MB aan data dan zakt het maandelijkse bedrag naar €50,00 per maand en betaal je liever iets meer voor de Nexus 6 (€49,-) dan zak het maandelijkse bedrag naar €44,00 per maand en kun je 2000MB data verbruiken.

Top drie T-Mobile abonnementen:

Ook beschikbaar via: Belsimpel en StudentMobiel.

Nexus 6 KPN abonnement

KPN heeft momenteel een aanbieding lopen dat je bij ieder 2-jarig abonnement tot 10 euro per maand korting kan krijgen. De provider is hierdoor nog steeds een fractie duurder dan de concurrentie, echter is het KPN netwerk is onze ogen nog altijd superieur aan dat van de concurrentie. De Nexus 6 is bij een KPN abonnement gratis te verkrijgen voor een maandbedrag van €54,00. Met deze bundel bel en sms je onbeperkt en mag je 2000MB data verbruiken. Voor slechts een eenmalig bedrag van €25,00 verhoog je dit al naar 5000MB of je krijgt de Nexus 6 gratis en gaat €64,00 per maand betalen, maar dat is simpelweg een dief zijn van eigen portemonnee.

Top drie KPN abonnementen:

Ook beschikbaar via: Belsimpel en StudentMobiel.

Nexus 6 Hi abonnement

Hi is natuurlijk de bekende dochter van KPN en maakt gebruik van exact hetzelfde netwerk. De prijzen zijn normaal gesproken wat aantrekkelijker, want de Nexus 6 is in combinatie met een Hi abonnement niet gratis te verkrijgen. Kies je voor een bundel met 2000MB data, 300 belminuten en een onbeperkt aantal sms’jes dan betaal je €48,00 per maand plus een eenmalig bedrag van €77,00 voor de Nexus 6. Bij een abonnement met 4000MB en hetzelfde aantal minuten betaal je €53,00 per maand en €64,00 voor de Nexus 6. Een betere optie is dan de Hi Eindeloos bundel met 8000MB data, 300 belminuten, een onbeperkt aantal sms’jes en Spotify Eindeloos voor €53,00 per maand en €77,00 voor het toestel.

Top drie Hi abonnementen:

* Inclusief 24 maanden gratis Spotify, waarmee je onbeperkt naar je favoriete muziek kan luisteren. 

Ook beschikbaar via: Belsimpel en StudentMobiel.

Nexus 6 Tele2 abonnement

Tele2 is zoals gebruikelijk net iets goedkoper dan de concurrentie, maar daar staat tegenover dat er nog steeds geen 4G ondersteuning aanwezig is. De Nexus 6 ontvang je in combinatie met een Tele2 abonnement al gratis voor een maandelijks bedrag van €44,00 per maand. Dit abonnement bestaat uit 300 belminuten of sms’jes plus 2000MB data. Bel en sms je liever onbeperkt dan is dit mogelijk voor €50,00 in de maand met 2000MB data en een gratis Nexus 6.

Top drie Tele2 abonnementen:

Ook beschikbaar via: Belsimpel en StudentMobiel.

Nexus 6 Telfort abonnement

Net als Tele2 is ook Telfort een prijsvechter zonder 4G ondersteuning. Is de 3G snelheid voor jou meer dan voldoende dan is Telfort een zeer goed alternatief. De provider maakt gebruik van het KPN netwerk en dat is qua dekking in ieder geval een stuk beter dan het T-Mobile abonnement van Tele2. De prijzen zijn aantrekkelijk, want de Nexus 6 heb je al voor slechts €43,00 per maand plus een eenmalig bedrag van €43,00. Dit abonnement bestaat uit 300 belminuten, 100 sms’jes en 2000MB aan data. Betaal je twee euro per maand extra dan krijg je de Nexus 6 gratis thuisgestuurd.

Top drie Telfort abonnementen:

Ook beschikbaar via: Belsimpel en StudentMobiel.

Nexus 6

Motorola heeft in de afgelopen 12 maanden samen met Google hard werkt aan de eerste phablet uit de populaire Nexus-serie. De Nexus 6 beschikt over een enorm 5,95” super-amoled scherm met een resolutie van maar liefst 2560 x 1440 pixels. Om al deze extra pixels aan te sturen is er natuurlijk wel de nodige krachtig benodigd en dat zit met de quad-core Snapdragon 805-soc meer dan goed. De chipset bestaat uit vier Krait 450 cores geklokt op maximaal 2,7GHz in combinatie met een nieuwe Adreno 420-gpu samen met 3GB werkgeheugen. Net als de Nexus 9 zal ook de Nexus 6 vanaf dag 1 draaien op het Android 5.0 Lollipop besturingssysteem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*