Nexus 5 logbestand bevestigt Android 4.4 (KRS74H)

Archief

Een log bestand van Android 4.4 KitKat is naar verluidt online verschenen, de KRS74H buildversie zou afkomstig zijn van de Nexus 5. Myce.com, een website die er in het verleden meerdere keren naast heeft gezeten, zegt dat de Android build draaide op een Nexus 5.

Dit mag eigenlijk al geen verassing mee heten, gezien de vele lekken van de Nexus 5 en Android 4.4 KitKat in de afgelopen periode. De verwachting is dan ook dat het nieuwe Nexus toestel ergens in de komende weken tegelijkertijd Android 4.4 KitKat zal worden uitgebracht.

Volgens Myce is het logbestand zo’n 10MB groot en telt het 133.000 regels, maar kan het bestand niet worden vrijgegeven, omdat het informatie zou kunnen bevatten dat weer kan worden teruggeleid naar de eigenaar van het Android 4.4 KitKat apparaat.

Uit de build zou wel duidelijk zijn geworden dat het gaat om een Hammerhead toestel, wat een codenaam is voor LG-D820, wat op zijn beurt weer staat voor de Nexus 5.

Volgens het logbestand gaat het om een apparaat met een 1080p scherm (1920 x 1080 pixels), goed voor pixeldichtheid van 443 pixels per inch, wat neer komt op een scherm van rond de 5-inch.

Er is ook een screenshot beschikbaar, waarop drie nieuwe iconen zijn te zien in de statusbalk. Eén van de iconen lijkt op een stukje taart, mogelijk omdat KitKat voor een lange tijd intern bekend stond als Key Lime Pie.

De twee andere iconen lijken op Google Authenticator notificaties, maar niet diegene die gebruikt zijn door een publieke app. De versie met modelnummer KRS74H is op 12 september samengesteld.

Verder zien we dat deze build gebruik maakt van een groot aantal Qualcomm sensors, maar dat het zichzelf ook identificeert als de in 2012 uitgebrachte Nexus 4. Opmerkelijk is ook om te zien dat op de website handsetdetection dat deze firmware wordt omschreven als Android 4.3 Jelly Bean en niet Android 4.4 KitKat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*