Opnieuw foto’s verschenen van Google Nexus 5

Archief

Het duurt niet lang meer totdat de Nexus 5 zal worden aangekondigd, en in de afgelopen weken hebben we al verschillende video’s, foto’s en screenshots gezien van het toestel. Vandaag is het opnieuw raak en is de Nexus 5 te zien op een aantal nieuwe foto’s.

De foto’s van de Nexus 5 zijn te vinden op de Google+ pagina van Anton Kuznetsov, hoewel de afbeeldingen niet door hem zijn gemaakt, zo blijkt uit de reacties van Kuznetsov. Naar alle waarschijnlijk zijn ze afkomstig van het Europese sociale netwerk vk.com.

Uit de foto’s is weinig nieuwe informatie te halen, niet geheel verwonderlijk aangezien we eigenlijk al alles lijken te weten over de Nexus 5. Op de achterkant is duidelijk het Nexus logo te zien, en ook lijkt het erop dat de volgende Nexus smartphone van vingerafdrukken gaat houden, een keer iets anders dan een vingerafdrukscanner.

nexus-5-leak-back-side-1

Een recente zeven minuten durende video van de Nexus 5 liet al weinig aan de verbeelding over. Naar verluidt zal de Nexus 5 later deze maand tegelijkertijd met Android 4.4 KitKat worden aangekondigd.

De Google Nexus 5 is in samenwerking met LG gemaakt en zal bij de lancering draaien op Android 4.4 KitKat. Het scherm is waarschijnlijk een 5-inch touchscreen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Onder de behuizing vinden we een Snapdragon 800-soc van Qualcomm met vier Krait 400 cores geklokt op 2,3Ghz, 2GB aan RAM en een Adreno 330-gpu. Uit eerder verschenen benchmarks bleek al dat de Nexus 5 een enorm krachtig toestel gaat worden.

Wanneer de Nexus 5 in Nederland te koop zal zijn is op moment van schrijven nog onduidelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*