Nexus 5 lekt opnieuw in nieuwe persafbeeldingen

Archief

De Nexus 5 zal vanaf 1 november met abonnement te koop zijn in Nederland, en dit lijkt nogmaals te worden bevestigd door een aantal buitenlandse lekken. Naar alle waarschijnlijkheid gaat hem om de officiële persafbeeldingen die zijn te zien op de website van de Amerikaanse provider Sprint. De persafbeeldingen van de Nexus 5 werden ontdekt door de website Android Headlines.

Zoals je kan zien op de onderstaande afbeeldingen lijken de renders veel op de Nexus 5 foto’s die we enkele dagen geleden zagen, hoewel het onduidelijk is of ze daadwerkelijk afkomstig zijn van de Sprint website. Het toestel bevat in ieder geval geen branding van Sprint en het zal interessant zijn om te zien of dit in Nederland ook het geval zal zijn. Wij verwachten in ieder geval van wel, want ook de Galaxy Nexus had geen logo van de Nederlandse providers op de achterkant.

Eén van de afbeeldingen lijkt er in ieder geval wel op te wijzen dat de afbeelding afkomstig zijn van de Sprint servers, want de Nexus 5 wordt hierop vergeleken met een pak speelkaarten, en als we op de site van Sprint kijken dan zien we dat ditzelfde is gebeurd bij meerdere toestellen die in combinatie met een abonnement via de website worden verkocht. Het lekt lijkt ook nogmaals te bevestigen dat de Nexus 5 in zowel zwart als wit is te verkrijgen.

Verdere informatie ontbreekt nog over de Nexus 5 abonnementen, hoewel het toestel in Nederland mogelijk toch al meer gaat kosten dan in de Verenigde Staten. Eerder deze week wisten we al te melden dat de Nexus 5 met een 2-jarig abonnement vanaf ongeveer 35 euro per maand gratis zal worden geleverd bij alle grote Nederlandse providers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*