Nexus 5 cases binnenkort te koop in Nederland

Archief

Google en LG kondigden deze week niet alleen de Nexus 5 smartphone, maar ook introduceerden ze enkele nieuwe cases voor het nieuwe high-end toestel, dat in Nederland gratis bij een abonnement worden verkregen of los voor de adviesprijs €399. In plaats van te kiezen voor een klassieke bumper case zoals men heeft gedaan bij de Nexus 4, biedt Google nu een case aan die de volledige achterkant van het toestel beschermt in de kleuren zwart, rood, grijs en geel voor €34,99.

Gek genoeg omschrijft Google de cover nog steeds als een bumper-case, hoewel het wel de volledige achterkant en zijkanten beschermt. Volgens Google is de buitenkant hard gemaakt en de binnenkant van zacht rubber, de prijs ligt in ieder geval vrij hoog in vergelijking met de Nexus 5 zelf.

Er is ook nog een duurdere QuickCover case voor €49,99 die vergelijkbaar is met de boven beschreven case, maar deze zal ook de voorkant moet beschermen. Het ontwerp is te vergelijken met de Smart Covers van de iPad, na het openen van de cover zal de Nexus 5 automatisch aangaan en het systeem ontgrendelen. Helaas komt de QuickCover slechts in twee kleuren, zwart en wit. Wat wel een groot voordeel is van beide cases is dat je ze niet hoeft te verwijderen wanneer je gebruik wil maken van de draadloze oplaad functie van de Nexus 5 (oplader niet standaard bijgeleverd).

Toch zal je ongetwijfeld goedkopere cases kunnen vinden op het web, maar we kunnen niet ontkennen dat ze er erg straks uitzien. Op moment van schrijven zijn de cases alleen te koop in de Verenigde Staten, maar we verwachten dat ze op korte termijn ook in Nederland zijn te verkrijgen. Heb je nog geen Nexus 5? Bekijk hier dan alle Nexus 5 abonnementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*