Google brengt draadloze Nexus 5 oplader uit

Archief

De nieuwe draadloze Nexus  oplader is in de Verenigde Staten en Canada vanaf nu leverbaar. Via de Google Play Store kan de draadloze oplader worden aanschaft voor $50, helaas is het nog onduidelijk wanneer de oplader naar Nederland gaat komen en voor welke prijs, hoewel elke Qi oplader geschikt is om de Nexus 5 op te laden.

Google’s nieuwste Qi oplader is ontworpen om te werken met de Nexus 4, Nexus 5 en Nexus 7 en is alleen verkrijgbaar in het zwart. In de doos zal je een 9W/1,8A adapter met een microUSB kabel vinden. Eerder deze maand lanceerde Google al de Nexus 5 en het nieuwe Android 4.4 KitKat besturingssysteem.

Nexus wireless charging pad-900-80

Op papier is de Qi oplader alleen compatible met de nieuwe Nexus 5 en Nexus 7, maar de Qi oplader zal ook moeten werken met de Nexus 4 en zelfs enkele Nokia toestellen. De nieuwe oplader beschikt daarbij ook over enkele magneten die moeten helpen om het apparaat vast te plakken, deze functie is alleen beschikbaar voor Nexus apparaten met magneten, zoals de Nexus 5 en Nexus 7.

De nieuwe draadloze Nexus oplader heeft ook een nieuw ontwerp gekregen zodat het beter bij de esthetische ontwerp van de Nexus 5 past. Het product heeft een glanzende zwarte afwerking dat er op de foto’s wat glad uit ziet voor toestellen zonder magneten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*