Nexus 5 komt in zes nieuwe kleuren?

Archief

De Nexus 5 is sinds zijn lancering in Nederland alleen nog te verkrijgen in de kleuren zwart en wit, maar daar zou weleens verandering in kunnen komen. Volgens de website PhoneArena zou Google plannen hebben om de Nexus 5 in meerdere kleuren uit te brengen. Als bewijs heeft men een video gepubliceerd waarop een Google Play Store pagina is te zien van de Nexus 5. Deze pagina laat ons in totaal acht verschillende kleuren zien voor de Nexus 5. Het zijn de kleuren zwart, wit, rood, oranje, geel, groen, blauw en paars.

Naast de video liet de tipgever verder weinig vrij over de mogelijke kleuren. Op de video is iemand te zien die op alle beschikbare kleur configuraties klikt. De kleur van de Nexus 5 zie je daarop automatisch veranderen, echter blijft het onduidelijk of dit echt het geval is of dat we te maken hebben met een hoax. Momenteel kunnen consumenten uit de Google Play Store nog alleen de zwarte en de witte Nexus 5 bestellen en het is daarbij ook nog maar de vraag of deze kleuren ook naar Nederland gaan komen, aangezien we ook nog steeds wachten op het 32GB model.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*