Rode Nexus 5 vanaf eind februari te koop

Archief

In de Verenigde Staten komt de rode Nexus 5 nog op tijd voor Valentijnsdag, maar zoals gebruikelijk zullen wij in Nederland nog wat langer op deze opvallende variant moeten wachten. De rode Nexus 5 lekte in de afgelopen dagen al verschillende keren en het toestel is vanaf nu dan ook te bestellen via de Google Play Store met 16GB of 32GB aan opslagcapaciteit, en ook de prijs is hetzelfde bleven.

De rode Nexus 5 zal later deze maand beschikbaar zijn in meerdere landen, waaronder Nederland en België, waar het toestel vanaf eind februari te koop zal zijn. Mocht je interesse hebben en niet willen wachten dan zal je deze rode Nexus 5 ook kunnen importeren. Op dit moment is deze variant namelijk al te koop in Engeland, Duitsland en Frankrijk. Wij verwachten dat de rode Nexus 5 tegelijkertijd met de 32GB versie in Nederland zal worden uitgebracht.

Nexus5-Front-Redblog-597x421

Een release van deze rode Nexus 5 komt niet als een volledige verassing, bedrijven proberen na verloop van tijd weer de interesse te wekken door een nieuwe kleur toe te voegen aan het assortiment. Het huidige model is alweer vanaf oktober beschikbaar in ons land en sindsdien is de Nexus 5 niet aan te slepen, pas sinds kort is de smartphone bij verschillende (web)winkels uit voorraad leverbaar.

Naast de kleur is dit nog steeds precies dezelfde geprezen Nexus 5. Dit betekent dat de smartphone is uitgerust met een krachtige 2,3Ghz quad-core Snapdragon 800-soc bijgestaan door 2GB aan RAM, Adreno 330-gpu en 16GB of 32GB (later deze maand verkrijgbaar in Nederland). Verder vinden we op de achterkant een 8-megapixel camera met optische beeldstabilisatie, 1,3-megapixel camera (voor), 4G ondersteuning, NFC, Bluetooth 4.0 Low Energy, 2300mAh en draait het natuurlijk op de meeste recente versie van Google’s mobiele besturingssysteem, Android 4.4 KitKat.

Een Nexus 5 kopen doe je op onze uitgebreide informatie pagina waar je alle abonnementen en prijzen nog eens rustig met elkaar kan vergelijken.

Update: De rode Nexus 5 is nu beschikbaar.

2 Reacties

  1. Weet iemand of de rode nexus 5 ook ergens in nederland te krijgen is met abbonement? De bekende webshops hebben tot op heden alleen zwart en wit

    Reageer
    • Eind februari.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*