Nexus 5 ontvangt binnenkort Android 4.4.3 KitKat update

Archief

433Vorige maand vertelden we je al dat Google hard aan het werk was met een nieuwe Android update, die zich voornamelijk zou richten op het pletten van een groot aantal bugs. Het is inmiddels duidelijk dat het gaat om Android 4.4.3 KitKat, waarmee ook enkele problemen op de Nexus 5 zullen worden verholpen.

Het grootste probleem lijkt de camera te zijn van de Nexus 5. De camera op de achterkant lijkt namelijk een probleem te hebben bij het scherp stellen wanneer er een foto moet worden genomen. Een ander probleem dat Android 4.4.3 op de Nexus 5 moet oplossen is het wegvallen van je data verbinding. Zonder deze data verbinding heb je namelijk geen verbinding met het internet, waardoor je dus niet op de hoogte blijft van de laatste e-mails, nieuws en ook worden je widgets niet langer bijgewerkt. Daarnaast worden er nog enkele problemen opgelost en zal de Nexus 5 een stuk stabieler zijn na de release van Android 4.4.3 KitKat.

Google zou deze nieuwe versie al intern aan het testen zijn. Het testen zou op dit moment worden gedaan door 1% van de Google medewerkers die buiten het Android team werken. Wanneer dit percentage hoger komt te liggen dan 1% dan betekent dit normaal gesproken dat er geen grote problemen meer zijn, en dat de update klaar is voor een publieke release.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*