Persafbeelding van Samsung Galaxy S IV verschenen?

Samsung

GT-I9500-galaxy-s4-leak-4Het is weer een drukke dag op het gebied van Samsung geruchten, maar het lijkt nog niet te op te houden. Zojuist is er namelijk opnieuw een afbeelding verschenen van de Samsung Galaxy S IV die bedoeld zou zijn voor de media.

De bovenstaande afbeelding zou moeten laten zien hoe de Galaxy S IV eruit komt te zien, en we moeten zeggen dat de smartphone wel erg overeen lijkt te komen met eerdere geruchten over het apparaat. Op de afbeelding is ook te zien dat het toestel in de basis nog steeds veel lijkt op de in 2012 uitgebrachte Samsung Galaxy S III, hoewel de randen om het scherm heen smaller lijken te zijn en de home knop lijkt een stukje groter te zijn gemaakt. Daarnaast lijken de hoeken ook wat minder afgerond te zijn.

Een ander interessant feitje die op de afbeelding te zien is de datum van het toestel: maandag 22 april. Op de afbeelding van de Galaxy S III is de datum 3 mei te zien, en dit bleek later ook de datum te zijn van de aankondiging van het toestel. De vraag is natuurlijk of het gaat om een echte afbeelding, want mocht dit het geval zijn dan zou de Galaxy IV weleens op maandag 22 april 2013 kunnen worden aangekondigd.

Het enige twijfelachtige aan de afbeelding is dat de render al sinds 27 december 2012 op Picasa is te vinden, de afbeelding is geüpload door een student uit Hong Kong die geen banden lijkt te hebben met de Koreaanse fabrikant. De omschrijving “Galaxy S IV GT-I9500” lijkt in ieder geval wel overeen te komen met een lek op de Samsung website.

Het zal overigens ook niet de eerste keer zijn dat er een onbekend Android toestel verschijnt op Picasa voordat het toestel officieel is aangekondigd, in veel gevallen was er echter wel een relatie tussen de uploader en het bedrijf aan te tonen. Toch zorgt de afbeelding voor nog meer vragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*