Aankondiging van nieuwe Wii U games tijdens Nintendo Direct livestream

Archief

Wii-U1Morgen zal Nintendo opnieuw een Nintendo Direct livestream gaan houden. Hoewel deze livestreams niet altijd de moeite waard zijn om te kijken, kan daar weleens verandering in komen als je in bezit bent van een Wii U. Want Satoru Iwata zou volgens de laatste berichten weleens een aantal nieuwe Wii U games kunnen gaan aankondigen, en een aantal data waarop de games gaan worden uitgebracht.

Op de Japanse en Europese Nintendo Direct pagina’s wordt nog geen melding gemaakt van deze nieuwe games, maar wanneer we een kijkje nemen naar de Britse Twitter account van Nintendo dan zien we de bevestiging. “Mr Iwata zal een aantal nieuwe games aankondigen voor de Wii U tijdens een nieuwe Nintendo Direct livestream.” Helaas is het nog onduidelijk welke games dit gaan worden, maar daarvoor zullen we simpelweg de livestream voor in de gaten voor moeten houden.

Hoewel iedereen natuurlijk hoopt op een nieuwe Zelda game, lijkt de kans hierop klein te zijn gezien het feit dat Skyward Sword slechts een jaar geleden werd uitgebracht. Een nieuwe Mario game zoals Super Mario Galaxy of Sunshine zou ook een welkome toevoeging zijn aan de console, maar er gaan ook al een lange tijd geruchten over een Wii U versie van Super Mario Bros. Laten we hopen dat Iwata niet alleen games van Nintendo gaat aankondigen, en dat we eindelijk ook wat meer support gaan zien van third-party ontwikkelaars.

Als je geen minuut van de presentatie wilt dan raden we je aan op 23 januari om 15:00 klaar te zitten voor het laatste Wii U nieuws en de games die in de toekomst gaan verschijnen voor de console. Laten we in ieder geval hopen dat er een aantal interessante games gaan worden aangekondigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*