Call of Duty: Black Ops II Revolution DLC aangekondigd in nieuwe trailer

Archief

call-of-duty-black-ops-2-new-dlc-the-revenger-1Activision en Treyarch hebben het nieuwe DLC pakket “Revolution” voor Call of Duty: Black Ops II aangekondigd in een nieuwe hilarische trailer. De rol van de zogeheten ‘Replacer’ wordt gespeeld door Peter Stormare, in de video verteld hij dat de DLC vier nieuwe maps zal toevoegen, één nieuw wapen, en een nieuwe game modus waar gamers als zombie kunnen spelen.

Het nieuwe wapen is de “Peacekeeper”, een krachtige SMG die spelers zeer waarschijnlijk zo snel mogelijk in handen willen krijgen. De vier nieuwe maps zullen weer voor vernieuwing moeten zorgen, aangezien het gros van de spelers de huidige maps waarschijnlijk al kan dromen. We gaan met de nieuwe maps in ieder geval wel de hele wereld over want Hydro vindt plaats in Pakistan, Grind in Californië, Downhill in de Franse Alpen en Mirage in de Gobiwoestijn. Daarnaast kunnen gamers nu in de “Turned” modus de rol van een zombie aannemen.

In deze game modus moeten spelers de eenzame tegenstander proberen te vermoorden. Op het moment dat je de tegenstander hebt vermoord, zal je respawnen als mens. Je krijgt overigens alleen punten wanneer je speelt als men, het is dus belangrijk om de andere spelers zo lang mogelijk van je af te houden.

De DLC zal eerst verschijnen voor de Xbox 360 op 29 januari, gevolgd door de PlayStation 3 ergens in februari. Op dit moment is het nog niet bekend hoeveel de DLC gaat kosten, maar gezien eerdere DLC van Call of Duty zal dit gaan om bedrag van rond de 12 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*