Sony Xperia Z2 aankondiging tijdens het Mobile World Congress

Nieuws

Eerder dit jaar gingen er geruchten dat Sony een nieuw high-end toestel zou willen aankondigen tijdens de Consumer Electronic Show, maar zoals we inmiddels weten werd alleen de Sony Xperia Z1 Compact aangekondigd. Volgens de laatste geruchten zal de Sony Xperia Z2 (Sirius) tijdens het Mobile World Congress (eind februari) aan de wereld worden getoond.

De doorgaans betrouwbare en inmiddels befaamde Twitter gebruiker @evleaks liet door middel van een tweet weten dat de Xperia Z2 is uitgerust met een Snapdragon 800-soc (MSM8974AB) en een 5,2-inch scherm waarvan de resolutie nog niet bekend is. Een eerder gerucht suggereerde nog dat de smartphone zou beschikken over een Snapdragon 805 processor.

sony-xperia-z2-3

Het toestel zou volgens eerdere geruchten ook een 5,2-inch scherm krijgt met een mogelijke resolutie van 2560 x 1440 pixels. Op de achterkant zou een 20,7-megapixel Sony G Lens camera zijn te vinden, bijgestaan door 3GB aan RAM werkgeheugen en een 3500mAh accu.

Volgens @evleaks zal de Sony Xperia Z2 in Amerika bij Verizon beschikbaar zijn, echter verwachten wij dat er zoals gebruikelijk ook een wereldwijde versie zal zijn te verkrijgen in Nederland en andere Europese landen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*