Sony Xperia Z2 kopen? Dit zijn de prijzen

Nieuws

xperia-z2-hero-whiteSony onthulde tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zijn nieuwste vlaggenschip, de Xperia Z2. Het toestel is net zoals zijn voorganger water- en stofbestendig en is natuurlijk ook uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 801 chip, 3GB aan RAM en de mogelijkheid om video’s op te nemen in 4K. De Sony Xperia Z2 heeft in Nederland een adviesprijs gekregen van 649 euro, echter verwachten we dat deze prijs snel gaan zakken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een stuk minder te betalen door een 1- of 2-jarig abonnement af te sluiten.

De Sony Xperia Z2 zal later deze maand beschikbaar zijn, maar het is al wel mogelijk om een pre-order te plaatsen. Volgens Sony zal de Xperia Z2 in Nederland in alle gevallen zonder simlock worden verkocht, waardoor je dus niet vast zal zitten aan 1 provider. Momenteel krijg je bij het plaatsen van een pre-order ook nog een gratis Sony MDR RC-10 koptelefoon ter waarde van 149 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*