Sony Xperia Z2 Camera vs iPhone 5S, Galaxy S4, Xperia Z1 en meer

Nieuws

Een hedendaagse smartphone die door het level moet gaan als high-end moet zonder twijfel beschikken een kwalitatief hoogwaardige camera op de achterkant. Het is dan ook geen verassing om te zien dat smartphone fabrikanten deze dagen keihard werken om extra functionaliteit toe te voegen aan de camera app, maar ook de camera modules zelf proberen te verbeteren.

Een goed voorbeeld van deze ontwikkeling is de onlangs aangekondigde Sony Xperia Z2, welke beschikt over een 20,7-megapixel Exmor RS sensor met een grootte van 1/2.3. De camera lijkt tot de absolute top te behoren in smartphone land. Hoe weten we dit? Nou ten eerste zijn we de resultaten van de Xperia Z1 nog niet vergeten, maar ook hebben we een groot aantal foto’s van verschillende smartphones vergeleken met die van de Xperia Z2. Hou er wel rekening mee dat de foto’s op de Xperia Z2 zijn genomen op een vroege firmware versie, en dat de uiteindelijke kwaliteit van de camera mogelijk nog hoger ligt.

Een Sony Xperia Z2 kopen zal later deze maand mogelijk zijn voor een adviesprijs van 649 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*