Sony Xperia Z2 Deluxe Edition verschijnt in China

Nieuws

De Sony Xperia Z2 werd vorige maand tijdens het Mobile World Congress aangekondigd, en het lijkt erop dat het één van de populairste Android gaat worden van de komende tijd. Het toestel ligt pas vanaf 7 april – als er tenminste een voorraad is – in de winkels, maar een beperkt aantal landen mogen deze maand al de Sony Xperia Z2 verwelkomen.

Volgens de website ePrice zal Sony in China ook nog een speciale Xperia Z2 Deluxe Edition op de markt brengen naast de reguliere versie die in Nederland te koop zal zijn. De Deluxe Edition van de Sony Xperia Z2 zal worden gebundeld met een Sony DK36 magnetisch dock voor het opladen, een Sony STM10 stereo microfoon, een Sony MDR-NC31EM digital ruisonderdrukking headset en een Sony SRC10 stand waarin de Xperia Z2 kan worden geplaatst.

Deze Deluxe versie van de Sony Xperia Z2 zal echter in een zeer gelimiteerde opgave beschikbaar zijn, want de site claimt dat er slechts 1000 stuks van worden gemaakt. Op dit moment is het onduidelijk wat er allemaal in de verpakking van de standaard Xperia Z2 is te vinden, en of het Japanse bedrijf plannen heeft om deze Deluxe Edition ook naar andere landen te brengen. Het lijkt in ieder geval een zeer aantrekkelijke bundel te zijn, maar gezien ons landje vaak niet groot genoeg is om de interesse te wekken, lijkt de kans dat wij deze bundel mogen verwachten erg klein te zijn.

De Sony Xperia Z2 Deluxe Edition is in China overigens net zo duur als de in Nederland beschikbare reguliere Xperia Z2 met een adviesprijs van 649 euro. Een Sony Xperia Z2 kopen is nu al mogelijk, echter zorgt de grote populariteit ervoor dat de daadwerkelijke levering mogelijk nog wel even op zich zal laten wachten.

In Nederland heeft de Sony Xperia Z2 een releasedatum van 7 april gekregen en een adviesprijs van 649 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*