LG teased LG G3 in nieuwe video

Nieuws

Heb je 27 mei al genoteerd in je agenda? Doe dit dan snel, want dit is de datum dat de lang verwachte LG G3 officieel zal worden aangekondigd. Een nieuwe video teaser geeft ons een kleine inkijk in het ontwerp van de LG G3 en ook bevestigt de fabrikant dat er optische beeldstabilisatie (OIS) aanwezig zal zijn. De overige kenmerken, zoals een ultradunne bezel komen ook voorbij, echter was dit geen verassing gezien de gelekte LG G3 persafbeeldingen.

Tot op heden hebben we de LG G3 gezien in de kleuren wit, grijs en goud, maar de video lijkt ook te hinten naar een variant met een afwerking van geborsteld metaal. De vraag blijft echter of deze variant daadwerkelijk van metaal is gemaakt of dat het gaat om een optische look. Een andere optie is dat dit model van hetzelfde materiaal is gemaakt als de LG G Flex, welke kleine krasjes zelf kan ‘repareren’.

Mocht je in de afgelopen weken niet op de hoogte zijn gebleven van de LG G3, dan heb je een hoop informatie gemist. In de afgelopen periode hebben we enorm veel informatie ontvangen over het toestel, zoals het ontwerp, nieuwe functies en natuurlijk de vernieuwde Optimus UI interface.

Op 27 mei zullen we je live op de hoogte houden of LG nog met enkele verassingen op de proppen weet te komen, we hopen je dan opnieuw te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*