LG G3 krijgt speciale landschap modus ‘Landscape UX’

Nieuws

De nieuwe LG G3 is nog niet eens aangekondigd, maar we beginnen al wel steeds meer te leren over enkele exclusieve nieuwe functies, waaronder een speciale landschap modus met de naam Landscape UX. Deze modus wordt automatisch geactiveerd wanneer je de telefoon in landschap modus plaatst, waarna de LG G3 optimaal gebruik maakt van het grotere scherm. De inmiddels befaamde Twitter gebruiker @evleaks deelde dit screenshot eerder deze week, waarna de tweet werd verwijderd zonder reden, hoewel het voor de hand ligt dat LG niet vrolijk wordt van alle gelekte informatie.

Het lijkt wel vast te staan dat de screenshot afkomstig is van de G3, want het sluit perfect aan bij de nieuwe Optimus UI interface die wij exclusief aan de wereld toonden. Alles ziet er een stuk ‘platter’ en ‘schoner’ uit in vergelijking met eerdere versies van LG’s eigen interface. In de landschap modus komt er ook automatisch een vierde virtuele knop bij, welke kan worden gebruikt om de notificatie schaduw in of uit te schakelen.

landscape-ux-lg-g3

Recentelijk toonde LG ons al een korte video waarin de LG G3 werd geteased, maar veel langer hoeven we niet te wachten, want op 27 mei zal de telefoon voor het eerst aan de wereld worden getoond. De grote vraag is of er nog veel verassingen over zijn, inmiddels weten we al hoe de interface en de telefoon eruit zal komen te zien, maar het wachten is nog steeds op de definitieve specificaties van het toestel.

Het staat in ieder geval al wel vast dat de LG G3 zal beschikken over een 5,5-inch QHD scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels (QHD/534 pixels per inch). Verder zijn er vermoedelijke twee verschillende varianten: een 16GB model met 2GB werkgeheugen en een 32GB versie met 3GB werkgeheugen. Op beide modellen is er wel een microSD slot aanwezig, echter is het werkgeheugen zoals je waarschijnlijk al had verwacht niet uit te breiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*