LG kondigt QuickCircle case aan voor LG G3

Nieuws

LG komt vandaag met de verassende aankondiging van de officiële QuickCircle Case voor de nog onaangekondigde LG G3. De LG G3 is momenteel nog niet verkrijgbaar en zal volgende week (27 mei) worden aangekondigd tijdens een speciaal persevenement, hoewel we al het meeste lijken te weten over het toestel.

In het verleden zal het nog niet vaak gebeurd zijn dat een fabrikant een case aankondigt, voordat de telefoon zelf aan de wereld is gepresenteerd. De QuickCircle voor de LG G3 is een flip cover met een ronde opening om notificaties of de tijd te tonen, maar ook is het mogelijk om bepaalde functies te bedienen voor het bellen, versturen van berichten, openen van de camera, muziekspeler, instellingen en een gezondheid/health app.

Na de lancering van de LG G3 zal de QuickCircle case in de kleuren zwart, wit, goud, mint en roze zijn te verkrijgen. Daarnaast blijft het met de case mogelijk om de LG G3 draadloos op te laden. Vanaf volgende maand kunnen ontwikkelaars ook aan de slag om functionaliteit in hun apps toe te voegen door middel van een speciale SDK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*