LG G3 gaat 550 euro kosten in Nederland

Nieuws

De LG G3 werd eerder vandaag aangekondigd, maar tot op heden was de prijs voor Europa nog niet bekend gemaakt. Volgens de website van retailer BelSimpel zal het gaan om een prijs die ergens rond de €549 euro komt te liggen, waarmee het slechts een fractie duurder is dan de Samsung Galaxy S5 en de nieuwste HTC One (M8). Momenteel is alleen nog het 16GB model beschikbaar in Nederland, maar we verwachten dat we in de komende dagen ook meer informatie zullen ontvangen over de komst van de LG G3 met 32GB opslagruimte en 3GB aan RAM.
Schermafbeelding 2014-05-27 om 21.20.07

De vandaag aangekondigde LG G3 gaat met deze relatief lage prijs direct de concurrentie aan met de concurrentie. Op veel punten zijn de specificaties te vergelijken met de HTC One (M8) en Galaxy S5, maar wanneer we de drie toestellen naast elkaar leggen dan komt de LG G3 eigenlijk op elk punt uit de bus als winnaar, hoewel de Samsung Galaxy S5 wel als voordeel heeft waterbestendig te zijn. LG zijn grootste verkooppunt zal zonder twijfel het prachtige QHD (2560 x 1440 pixels) scherm zijn in combinatie met de 13-megapixel camera met optische beeldstabilisatie en een laser voor een veel snellere focustijd.

In de loop van juni zal de LG G3 in Nederland verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs die vermoedelijk rond de €549 tot €599 euro ligt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*