Knock Code instellen op de LG G3

Nieuws

De LG G3 is om te zien een prachtige smartphone, maar ook op software gebied heeft LG goed werk geleverd en 1 van de handigste toevoegingen is in onze ogen Knock Code. Met Knock Code kun je namelijk zelf een code maken om de LG G3 te wekken en te ontgrendelen. Dit is mogelijk doordat LG het scherm in vier delen heeft ingedeeld, door vier keer te drukken in de hoeken maak je een eigen code of volgorde.

Wees niet bang dat een code als deze eenvoudig is te kraken, want je zal verrast zijn hoeveel combinaties er mogelijk zijn. Het principe is wat lastig om uit te leggen, daarom raad ik je aan om de onderstaande video even door te nemen om een idee te krijgen hoe Knock Code op de LG G3 werkt.

We beginnen natuurlijk met het openen van het instellingen menu, waarin Knock Code is te vinden. Open daarna het tabblad ‘Scherm/Display’ en selecteer ‘Vergrendelscherm/Lockscreen’ gevolgd door ‘Selecteer scherm vergrendeling/Select screen lock’ en selecteer Knock Code in het overzicht van mogelijkheden.

Als het goed is zal de Knock Code functie worden ingeschakeld en krijg je te zien welke stappen je moet uitvoeren om de functie te activeren. Je Knock Code kan bestaan uit 3-8 aanrakingen, en hoe vaker je op het scherm moet drukken, des te beter de beveiliging is. Bevestig je Knock Code nogmaals en voer daarna een PIN nummer in, zodat je de telefoon altijd nog kan ontgrendelen als je de code niet meer uit je hoofd weet.

Gefeliciteerd, Knock Code werkt nu op je LG G3. Wist je dat je de code direct kan invoeren zonder de telefoon uit stand-by te halen? Voer de combinatie in en je zal zien dat je telefoon automatisch aangaat en wordt ontgrendelt.

1 Reactie

  1. Mijn LG G3 ontrgrendelingscode werkt niet meer. Hoe kom ik toch in mijn telefoon??

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*