Opvolger HTC RE camera komt in 2015

HTC

htc-reIn Nederland is de HTC RE camera nog niet eens te koop, maar in het thuisland Taiwan wordt alweer druk gespeculeerd over zijn opvolger. De HTC RE is zonder twijfel 1 van de meest opvallende producten van HTC, want met de camera is het door het ontbreken van een scherm en zoeker eigenlijk niet mogelijk om te zien wat je nou precies aan het filmen bent. Het doel van de HTC RE is dan ook dat gebruikers snel video’s en foto’s kunnen schieten met slechts 1 druk op de knop, zonder allerlei omslachtige uit te voeren.

HTC Re 2?

In Nederland zal de RE begin 2015 op de markt worden gebracht voor een adviesprijs van 229 euro, maar hoewel het nog onduidelijk is hoe populair de vreemd gevormde camera is, zou HTC al wel plannen hebben voor een tweede generatie van het product.

De president van de Aziatische divisie van HTC, Jack Tong, liet tijdens een interview met Focus Taiwan weten dat de volgende RE camera ergens in 2015 wordt uitgebracht als een product voor de massaconsument. Hoe de opvolger eruit komt te zien is zoals je begrijpt nog volstrekt onduidelijk, maar we vermoeden dat de gebruikelijk features onder handen worden genomen, zoals een betere accuduur, waterdichte behuizing en ga zo maar door.

Het succes van de nieuwe RE camera zal gebaseerd zijn op het aantal stuks dat het bedrijf van de huidige versie verkoopt. Hoe meer er van de eerste generatie worden verkocht, des te sneller het volgende model over de toonbank gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*