Android 5.0 begin 2015 naar Galaxy Alpha en Note Edge

Samsung

Android_Lollipop_Liste-0dbd07cfabd323ceVorige week werd er al gespeculeerd dat gebruikers van de Samsung Galaxy Note 3, Galaxy Note 4 of Galaxy S4 de Android 5.0 Lollipop update begin volgend jaar kunnen verwachten. Maar tot op heden is het nog onduidelijk wanneer de Galaxy Note Edge en Galaxy Alpha worden geüpdatet naar Lollipop.

Volgens Danny Dorresteijn, oprichter van SamMobile en een doorgaans betrouwbare bron, zal de Galaxy Note Edge in februari de stap naar Android 5.0 maken. Het gaat hier vermoedelijk wel om de unlocked versie van de Edge, hoewel er in Nederland naar mijn weten geen model voor een specifieke provider is uitgebracht.

De stijlvolle en dunne Galaxy Alpha kan de Android 5.0 Lollipop ook in het eerste kwartaal van 2015 verwachten, op zijn laatst in maart. Dorresteijn zegt in zijn tweets dat de Galaxy Note 3 en Galaxy S4 updates ook begin 2015 worden verwacht.

Samsung is inmiddels al begonnen met het uitrollen van de Lollipop update voor de Galaxy S5, verschillende Nederlandse gebruikers melden dat de update vorige week al kon worden geïnstalleerd. Op moment van schrijven is de Galaxy S5 nog het enige Samsung toestel met Lollipop.

[sc:samsung ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*