Apple introduceert nieuw reserveringssysteem voor iPhone 4S verkoop in China

Archief

Apple heeft zojuist een nieuw system geïntroduceerd dat het grote aantal bots van handelaren moet tegengaan, en een eerlijke verkoop mogelijk moet maken in China. Het nieuwe systeem is beschikbaar op de officiële website van Apple Hong Kong, het is vergelijkbaar met een loterij systeem, , de handelaren proberen namelijk alle reserveringen binnen te trekken met speciaal geschreven applicaties die in staat zijn automatisch reservering te plaatsen. In plaats van vast te houden aan het first-come-first-serve principe, moeten klanten nu meer informatie over hun zelf geven, zoals een identificatiebewijs een door de overheid goedgekeurde foto die overeenkomt met het identificatiebewijs.

De loterij lijkt elke drie uur een aantal gelukkigen uit te kiezen. Deze gebruikers ontvangen voor 9 een e-mail met de bevestiging dat hij of haar de reserveringsplek heeft gewonnen, Apple blijft bij haar standpunt dat het momenteel nog geen iPhone 4 of iPhone 4S aan klanten zal verkopen die zomaar binnen komen lopen. Eerder opende het reserveringssysteem op een willekeurig tijdstip, bots pingden de Apple server gedurende de hele dag, hierdoor werd het voor de normale klant amper mogelijk om een iPhone 4 of iPhone 4S aan te schaffen.

Het is ook aannemelijk dat mocht het systeem goed werken, we in de toekomst ook dit systeem zullen zien in andere landen, al gaat het er normaal gesproken in Europa en Amerika niet zo aan toe als in China dit jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*