Apple praat met fabrikant over levering van mogelijke TV-onderdelen

Archief

Zelfs met de aankondiging van de iPad 3 in het vooruitzicht lijkt de wereld nog steeds veel interesse te hebben in een Apple televisie, al worden de verhalen voornamelijk nog steeds gebaseerd op geruchten en is er nog geen enkel bewijs dat Apple toch echt bezig is met een televisie. Wie de geruchten wil geloven zal weten dat Apple binnen 2 jaar met zijn eigen televisie op de markt zal komen, of het waar is? De tijd zal het leren.

Volgens analist Gene Munster van Piper Jaffray is Apple wel degelijk bezig met een televisie. Munster is sinds dag 1 de bron van de “iTV” geruchten geweest, en hij heeft vandaag nog meer nieuws voor ons.

De analist vertelde gisteren aan beleggers dat Apple recentelijk een gesprek heeft gevoerd met een leverancier van televisie componenten, wat erop zou kunnen duiden dat Apple al verder is in het proces dat sommige denken. Bronnen bij de leverancier hadden contact opgenomen met Munster om te vertellen dat Apple gesprekken met hun heeft gevoerd over de mogelijk levering van onderdelen.

Munster is van mening dat de Apple televisie al tegen het eind van 2012 op de markt kan komen, sommige bronnen claimen zelfs dat het al zo vroeg als april kan zijn. Maar als we goed kijken dan is dit helemaal nergens op gebaseerd, en zijn dit vooral verhalen om zoveel mogelijk pageviews binnen te krijgen. Wij verwachten in ieder geval dit jaar zeker geen Apple televisie meer, en mocht het toch aan het eind van het jaar komen dan zal de televisie waarschijnlijk alleen in Amerika beschikbaar zijn.

Het oude gezegde luidt natuurlijk altijd nog: “waar rook is, is vuur”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*