HTC bevestigt persevenement op 19 februari: aankondiging van HTC M7?

Archief

htc-m7-render1Eerder vandaag wisten we via DigiTimes al te melden dat HTC in februari een evenement heeft gepland, waar zeer waarschijnlijk de HTC M7 zal worden onthult. Het nieuws is zojuist door HTC zelf bevestigd, want de media heeft uitnodigingen ontvangen voor een evenement dat plaats zal vinden op dinsdag 19 februari 2013 in New York City (en Londen). Op de uitnodiging zijn verder weinig aanwijzingen te vinden, maar gezien de vele geruchten van de afgelopen weken kan het bijna niet anders dan dat dit de aankondiging gaat worden van het nieuwe 4,7-inch 1080p Android vlaggenschip.

Update: HTC heeft ook laten weten dat er ook evenement zal plaats vinden in Londen op hetzelfde moment. Het lijkt er dus op dat de M7 in Europa en de Verenigde Staten zal worden uitgebracht.

De HTC M7 zal een combinatie moeten worden tussen de DROID DNA (Verizon) en de in Japan uitgebrachte HTC Buttery, beide toestellen zijn overigens ook uitgerust met een 1080p scherm. Het nieuwe M7 model zal overigens een klein beetje meer weg hebben van de Amerikaanse DROID DNA en ook draaien op HTC Sense 5, de vernieuwde Android interface van het bedrijf.

Deze drie nieuwe toestellen moeten weer voor een ommekeer zorgen, want 2012 is een lastig jaar gebleken voor HTC door de strijd tegen Samsung (Android) en Nokia (Windows Phone). De concurrentie heeft ervoor gezorgd dat de verkopen bij het Taiwenese bedrijf steeds verder afnamen. Laten we hopen dat 2013 een beetje jaar gaat worden.

htc_feb_19_invite

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*