Verander je iPhone in een console met GameDock (Kickstarter)

Archief

De tijd van gamen ligt alweer een tijdje achter mij, er is de laatste tijd weinig nieuws te melden op het gebied van games en consoles, er zijn nog maar weinig nieuwe games die wat speciaals te proberen te creëren, je merkt aan alles dat we in de laatste periode zitten van deze huidige generatie consoles. Toch blijft het altijd leuk om eens terug te denken aan de tijd van de SNES of SEGA Genesis en de retro games die daarbij horen. De eenvoudige graphics zien er verschrikkelijk uit in vergelijking met de huidige generatie consoles, smartphones en tablets. Ondanks het feit dat de graphics niet meer van deze tijd zijn, begrijp je nog steeds direct waarom deze games zo goed waren.

Een nieuw Kickstarter project laat zien hoe je kunt genieten van het beste van deze twee werelden, een retro console die de kracht heeft om fatsoenlijke games te spelen.

In de afgelopen maanden is Kickstarter vaak een belangrijk platform geweest om starters een kans te geven op succes. Het idee van GameDock is erg simpel, je plaats gewoon de iPhone in de opening van het dock, net zoals je vroeger de oude cartridges in je SNES drukte, verbindt de GameDock met je televisie en begint met het spelen van old skool games. Veel makkelijker gaat het niet worden!

Wil je er zeker van zijn dat je apparaat niet omver wordt gelopen door je moeder, vriendin of hond dan is het ook mogelijk om je apparaat te verbinden via Bluetooth. Je zal je misschien afvragen hoe je deze games gaat besturen, maar er is gelukkig een prachtige USB-controller beschikbaar met fysieke knoppen, waardoor het gamen een stuk makkelijker gaat worden. Verder zal je op de GameDock ook nog een HDMI-poort vinden, om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de beelden erg hoog is.

Ben je geïnteresseerd in het project en kun je niet wachten om die oude games weer te spelen met behulp van je iPhone, neem dan een kijkje op de Kickstarter en steun het project!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*