PassK.it laat mogelijkheden zien PassBook (iOS 6)

Archief

Voor iOS gebruikers die momenteel de bèta van iOS 6 aan het testen zijn is er een nieuwe service die samen werkt met de PassBook applicatie. De website PassK.it maakt het makkelijk om passen aan te maken die je kan gebruiken in de PassBook applicatie.

De PassBook applicatie maakt het namelijk mogelijk om al je passen, vliegtuigtickets, kortingsbonnen en meer digitaal op te slaan. Vorige week verscheen er al een vergelijkbare dienst PassSource, dat eigenlijk precies hetzelfde mogelijk maakte als PassK.it. Toch is PassK een stuk gebruiksvriendelijk en krijgt het waarschijnlijk ook een aantal nieuwe functies.

De ontwikkelaar van PassK.it heeft aangegeven dat het een update zal gaan uitbrengen in de komende dagen, wat waarschijnlijk de mogelijkheden van de dienst verder zal gaan uitbreiden, zo lijken er nog wat problemen te zijn met het notificatie systeem.

Beide websites geven ons in ieder geval wel een prima indruk hoe de PassBook applicatie zou moeten gaan werken in de toekomst, in ons vorige artikel is te zien hoe de kortingsbonnen en vliegtickets eruit zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*