Tiny Wings 2.0 uitgebracht als losse iPad applicatie en als update voor de iPhone versie

Archief

Het is een moment waar ik lange tijd op heb lopen wachten maar Tiny Wings 2 is dan eindelijk beschikbaar, en voor de mensen die de originele game al hebben gekocht is er zeer goed nieuws! Tiny Wings 2 is namelijk niet een compleet nieuw game, maar een update voor de eerste versie van Tiny Wings, zo zien we het in ieder geval graag.

De 2.0 update is een gratis update voor de game, maar er is ook eindelijk een applicatie voor de iPad, iets waar we sinds het uitbrengen van de game al op hebben gewacht. In een interview met toucharcade vertelde ontwikkelaar Andreas Illiger hoe hij tot zijn besluit is gekomen.

“Ik heb nooit gezegd dat het een update of een aparte nieuwe app zal zijn, mijn fans wilde ik op de dag van de release verwachten. In de afgelopen 12 maanden heb ik volop aan versie 2.0 en iedereen in mijn omgeven vertelde me dat ik het zou moeten uitbrengen als een nieuwe applicatie. Het was een lastig besluit om de nieuwe versie gratis weg te geven, maar het voelt goed!

De fans moeten Tiny Wings 2.0 zien als een “thank you” voor het anderen van mijn leven. Het is echt erg belangrijk voor en ook de reden waarom ik deze truc met mijn heb uitgehaald.”

Tiny Wings 2.0 heeft nog steeds dezelfde opties, maar het is nu ook mogelijk om het via ‘Flight School’ het op te nemen tegen 4 andere vogels, degene die het eerst over de finishlijn komt wint! De iPad versie van de game is dankzij het grote scherm nog perfecter, je kunt namelijk met 2 spelers op één iPad spelen, beide spelers krijgen de helft van het scherm om tegen elkaar te spelen. En voordat ik het vergeet, zowel de iPhone als iPad versie hebben nu ondersteuning voor het Retina-scherm (iPhone 4/4S, iPad 3), waardoor de game er ook nog eens prachtig uit ziet!

Op het moment van schrijven lijkt Tiny Wings 2.0 nog niet beschikbaar te zijn in de Nederlandse App Store, maar de verwachting is dat dit binnen een aantal uren zal plaats vinden.

[app id=’417817520′]
[app id=’541517597′]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*