Score! Classic Goals tijdelijk gratis beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod Touch

Archief

De week is nog maar net begonnen of de eerste gratis is alweer beschikbaar. En het is dit maal zeker niet één van de minsten, Score! Classic Goals is namelijk een geweldige game voor alle voetbalfans onder ons.

Score! Classic Goals is één van de weinige games die ik ook echt het uitgespeeld op mijn iPad. Gelukkig is er niet alleen een iPad app beschikbaar, de game is namelijk universeel, waardoor je de game kunt spelen op je iPhone, iPod Touch en/of iPad. Het is zonder twijfel een geweldige app en dat is ook te zien aan de recensies, momenteel heeft de game een gemiddelde beoordeling van vijf sterren. De game kost normaal gesproken slechts 79 cent, maar vandaag is de game gratis te downloaden.

In de game zijn 240 levels beschikbaar waarbij de speler 80 verschillende doelpunten moet naspelen, dit zijn de echte klassieke goals uit de jaren 1980 tot en met 2010. Jammer genoeg zit de goal van Spanje in de WK-finale van 2010 er ook nog in verwerkt, tijdens het spelen kom je in aanraking met een hoop verschillende nationale elftallen, elftallen die de jeugdigen onder ons waarschijnlijk nooit hebben zien spelen.

Voor elke goal die je moet naspelen zie je een korte beschrijving hoe je het moet uitspelen en hoe de bal de goal in moet gaan. In de amateur-modus is het mogelijk voor de speler om het spel te pauzeren wanneer er een pass of schot moet plaats vinden. De pro-modus is een stuk lastiger, de speler moet namelijk nu ook de kracht van het schot bepalen.

Score! Classic Goals is een game die de speler binnen no-time onder de knie heeft. Helaas zijn er nog geen in-app aankopen, waardoor het nog niet mogelijk is om een aantal goals na te spelen van het afgelopen EK. Mogelijk een goed idee voor de toekomst.

[app id=”490952152″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*