Mountain Lion morgen beschikbaar in Mac App Store voor €15,99

Archief

Apple heeft ongeveer een uur geleden de financiële resultaten van het derde kwartaal bekend gemaakt, ook maaket het bedrijf bekend dat OS X 10.8 Mountain Lion morgen beschikbaar zal zijn in de Mac App Store.

Het bedrijf gebruikt dezelfde tactiek als vorig jaar, toen het OS X 10.7 Lion een dag na de presentatie van de kwartaalcijfers uitbracht. De nieuwe versie van OS X zal €15,99 gaan kosten en brengt een aantal opties en functies je mogelijk al kent van iOS, zo komt de ‘Notities’ en ‘Herinneringen’ applicatie naar de Mac. Het voegt ook andere dingen toe, zoals Twitter integratie, Game Center en iMessage. Ook is er een nieuwe beveiligingsfunctie genaamd GateKeeper, hierdoor is het mogelijk om meer controle te houden over de apps die wel of niet mogen worden geïnstalleerd.

De software werd voor het eerst in februari aangekondigd, en na het uitbrengen van verschillende ‘Developer Previews’ werd deze maand de Golden Master voor ontwikkelaars uitgebracht. Deze versie zal waarschijnlijk identiek zijn aan de versie die morgen beschikbaar is in de Mac App Store.

Het lijkt na de release van Lion en Mountain Lion duidelijk te zijn dat Apple in vervolg jaarlijks een update gaat uitbrengen van het besturingssysteem. Eerdere versies van OS X werden normaal gesproken elke twee jaar vernieuwd.

Wil je meer te weten komen over OS X Mountain Lion lees dan onze review en bekijk de systeemeisen hier.

Update: Mountain Lion is nu beschikbaar! 

[app id=”537386512″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*