‘Steve Jobs is één van de 20 meest invloedrijke personen ooit’

Archief

Gisteren werd voormalig Apple CEO Steve Jobs door TIME uitgeroepen tot één van de 20 meest invloedrijke mensen in de Amerikaanse geschiedenis. De lijst met is gevuld met visionairs en ambassadeurs die belangrijk zijn geweest voor het land, zo zal je personen als Einstein, Edison en Martin Luther King Jr in de lijst vinden.

TIME beschreef Jobs als de “high priest of the computer age” en maakte een korte samenvatting over het leven van de Apple oprichter. In het overzicht is te lezen hoe Jobs een team creëerde dat verantwoordelijk is geweest voor de ontwikkeling van de hedendaagse computer en mobiele apparaten.

Jobs moeten worden gezien als een bron van inspiratie, hij bouwde één van de meest succesvolle en waardevolle bedrijven ooit, allemaal geboren uit een idee dat Jobs ontwikkelde in een garage. Het leven van de voormalig Apple CEO is nooit makkelijk geweest, op een moment werd hij zelfs ontslagen bij het bedrijf dat door hem was gestart, kwam terug en bracht Apple weer naar de top, helaas verloor Jobs de strijd met kanker in 2011.

De iPhone die door Jobs en zijn team is bedacht heeft in de afgelopen vijf jaar bijna $50 miljard aan winst gegenereerd. Kort na zijn dood publiceerde TIME al een artikel hoe Steve Jobs een icoon is geworden in Amerika.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*