Power Nap firmware-update nu beschikbaar voor MacBook Pro met Retina-scherm

Archief

Apple heeft op vrijdag een firmware-update uitgebracht voor de 15-inch MacBook Pro met Retina-scherm, de update zorgt ervoor dat de Power Nap functie van Mountain Lion wordt ingeschakeld.

De update met de originele titel “MacBook Pro Retina SMC Update” komt een dag na het uitbrengen van de firmware-update voor de MacBook Air modellen die in 2011 door Apple zijn uitgebracht.

Net zoals met de update van gisteren lijkt de system management controller (SMC) centraal te staan, deze controller zorgt ervoor dat Power Nap kan worden gebruikt in combinatie met Mountain Lion.

De Power Nap functie is alleen beschikbaar voor de nieuwere MacBook Air en MacBook Pro met Retina-scherm modellen. Met Power Nap is het mogelijk om je Mac up-to-date te houden terwijl het systeem in slaapstand is, zo kan het automatisch een back-up maken naar je Time Machine, iCloud synchroniseren en je e-mail ophalen.

De update zorgt er verder voor dat de stabiliteit van de MacBook Pro met Retina-scherm wordt verbetert en de update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X 10.7.4 of hoger.

Wil je de Power Nap update installeren dan kun je dit doen via de Mac App Store of via een directe download.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*