iPhone aankondiging op 12 september bevestigd door verschillende media

Archief

Gisteren wist iMore al te melden dat Apple een media evenement op 12 september heeft gepland om de nieuwe iPhone en iPad Mini aan te kondigen, de nieuwe iPhone zal op 21 september beschikbaar moeten zijn. Het lijkt erop dat de bronnen van iMore het bij het juiste eind hebben, verschillende andere media lijken namelijk te bevestigen dat het evenement op 12 september gaat plaats vinden. Zo wist AllThingsD afgelopen nacht te melden dat er een Apple evenement voor die week staat gepland, maar dat het nog onzeker is wat er gaat worden aangekondigd.

Apple heeft natuurlijk het evenement nog niet officieel aangekondigd, maar het is de verwachting dat de volgende iPhone tijdens dit evenement gaat worden onthuld.

In het verleden heeft AllThingsD er bijna nooit naast gezeten, de website staat bekend om de goede banden met Apple, en heeft ook in het verleden verschillende datums van evenementen naar buiten gebracht. Het lijkt in ieder geval de claims van iMore te bevestigen.

Het artikel op AllThingsD wijst ons op het feit dat Apple in het laatste kwartaal een groot aantal vooruitbetalingen heeft gedaan aan leveranciers om voldoende voorraad te hebben op het moment dat de productie zal gaan starten. In de maand juni stegen deze kosten met maar liefst 1,15 miljard dollar. Het is opnieuw een indicatie dat de nieuwe iPhone eraan zit te komen, mochten de geruchten waar zijn dan hoeven we nog maar een aantal weken te wachten totdat we het zeker weten.

Het was trouwens niet alleen AllThingsD die de geruchten van iMore hebben bevestigd, ook The Verge en The Loop weten te melden dat 12 september de dag gaat worden van de nieuwe iPhone.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*