Franse website laat nano-simkaarthouder zien van de volgende iPhone

Archief

De lancering van de nieuwe iPhone begint te naderen en dat merken we aan het aantal geruchten dat we in de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen. Vandaag is er mogelijk opnieuw een onderdeel uitgelekt van de nieuwe iPhone, zoals gewoonlijk komt het lek opnieuw uit China. Eerder schreven we al dat verschillende mobiele providers een groot aantal nano SIM (4FF) kaarten in voorraad hebben voor de lancering van de nieuwe iPhone. Deze geruchten lijken deels te worden bevestigd door deze gelekte nano-simkaarthouder.

Het zou in ieder geval niet als een complete verrassing komen, met de iPhone 4 maakte Apple eigenlijk als enige smartphone fabrikant gebruik van de micro SIM, dit is waarschijnlijk ook de reden dat mobiele providers er dit keer zeker van willen zijn dat er geen tekort is aan simkaarten. De gelekte simkaarthouder van NowHereElse is in vergelijking met de huidige houder een stuk kleiner, ook heeft de website een aantal geplaatst van de home-button van de nieuwe iPhone, deze is ook kleiner, wat mogelijk kan betekenen dat de nieuwe iPhone een stuk dunner zal zijn dan de iPhone 4S. In de afgelopen jaren heeft NowWhereElse geen geweldig reputatie opgebouwd, zo sloegen ze de plan volledig mis met een gerucht over een knalrode iPhone 3G.

Mochten de onderdelen wel echt zijn dan zou de nieuwe iPhone veel op de gelekte case van iLab kunnen lijken, in een hands-on video is te zien hoe de rand van telefoon zwart is en ook is de telefoon een stuk slanker. Zoals je op de afbeelding ziet is de simkaarthouder zwart, de simkaarthouder van de iPhone 4S heeft dezelfde kleur als de metalen band, iets wat Apple dit keer lijkt aan de passen aan de kleur van het toestel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*