Apple: ‘Samsung was in crisis na de lancering van de eerste iPhone’

Archief

Apple heeft in de rechtbank duidelijk gemaakt dat de iPhone voor veel problemen heeft gezorgd bij Samsung en dit zou ook de exacte reden zijn dat de Zuid-Koreaanse fabrikant de producten van Apple zou hebben gekopieerd.

Het was Apple dat een intern document van Samsung presenteerde waaruit bleek dat de functies van de iPhone in vergelijking met de Samsung toestellen een verschil was tussen “Hemel en Aarde” was, en ook openbaarde het bedrijf dat het personeel van Samsung in crisis was over het design van de producten.

Volgens Samsung waren deze documenten alleen voor intern gebruik bedoeld en was er zeker geen sprake van paniek over de onthulling van de iPhone. Justin Denison (Samsung) zei in een reactie dat de taal van het document erg overdreven was en dat het vooral leek of het bestuur de werknemers probeerden te motiveren.

De juridische afdeling van Samsung is van mening dat min of meer alle telefoons en tablets op elkaar lijken en bepaalde elementen van elkaar overnemen en wist een groot aantal verschillen op te merken tussen de Galaxy-lijn en de iOS-apparaten van Apple, ongeacht hoe klein het verschil ook is.

Het proces gaat vandaag verder in Californië.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*