Wat is er nieuw in de vierde beta van iOS 6?

Archief

Zoals je al kon lezen in onze iOS 6 hands-on zijn er een groot aantal nieuwe functies en verbeteringen te vinden, net zoals met de overige beta’s zijn er in de vierde bèta ook een aantal veranderingen gemaakt, in de change-log is een hele waslijst te vinden, maar dit zijn vooral veranderingen die de meeste testers niet eens op zouden vallen.

De vierde beta van iOS 6 werd gisteren door Apple beschikbaar gemaakt, momenteel kunnen alleen geregistreerde Apple ontwikkelaars gebruik maken van de beta’s. Eén van de grootste veranderingen in de vierde bèta is zonder twijfel het ontbreken van de YouTube applicatie, maar er zijn ook een aantal nieuwe opties bijgekomen, zoals Bluetooth sharing, verbeterde Kaarten-dienst, nieuwe PassBook app en zijn er meer privacy mogelijkheden.

De geüpdatete PassBook applicatie heeft nu een link naar de App Store, volgens 9to5Mac ligt het in de lijn der verwachting dat er later een speciale categorie zal zijn in de App Store met apps die in combinatie werken met PassBook.

Apple heeft ook opnieuw de Kaarten-applicatie onder handen genomen, de app lijkt een stuk soepeler te werken zeker wanneer je gebruik maakt van de satelliet weergave. De 3D-functionaliteit is ook verder uitgebreid met een aantal nieuwe Amerikaanse steden: Boston, Atlanta, Portland, Phoenix, New Orléans, Philadelphia, Houston en Dallas.

Verder is er 3D-weergave beschikbaar in Toronto (Canada) en zijn er nu ook een aantal Europese steden die beschikbaar zijn in 3D: Lyon (Frankrijk), Birmingham en Manchester (Engeland).

Siri is volgens verschillende ontwikkelaars ook verbetered met een aantal nieuwe mogelijkheden, zoals: How do I get home?; Tweet my location; Post to Facebook; Tablet for four in Palo Alto; What movies are playing?; Play Norah Jones (of een andere artiest die wel in je muzieklijst staat). Dit zijn vooral opties die alleen beschikbaar zijn in Engelstalige landen, maar gelukkig is het voor Nederlanders nu wel mogelijk om restaurants te zoeken in de dichtstbijzijnde omgeving.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*